Se incinge uleiul in tigaie, se rumenesc putin bucatile de pui pe fiecare parte, apoi se scot din tigaie si se lasa deoparte pe o farfurie.

Tocam ceapa, usturoiul, cipercile si ardeii iuti.

In tigaie se calesc ceapa, usturoiul, ardeii si ciupercile, 5-10 minute amestecand mereu sa nu se lipeasca. Cand sau calit ceapa, usturoiul, ciupercile si ardeiul adaugam si bulionul. Se pune si piperul, eu am pus si sos chili.

Se adauga carnea de pui si salamul taiat fasii,cand amestecul da in clocot, se reduce focul, se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic 20 de minute.

Se pune si orezul fiert intr-o craticioara separat 5 minute cat sa se inmoaie putin, si se amesteca din cand in cand, 15-20 de minute ( 20 de minute daca folositi orez), pana cand pastele sau orezul sunt fierte iar puiul nu mai este roz.

Se adauga si rosiile.

Se adauga si patrunjelul tocat si se stinge focul.

Se orneaza cu patrunjel si se serveste mancarea calda.

Se serveste cu paine sau cu mamaliga calda.