Aluatul: faramitam bine biscuitii si-i amestecam cu margarina si 4 picaturi esenta de vanilie pana obtinem un aluat. Ungem vasul yena cu margarina si intindem un blat de 2-4 cm. Il punem la copt in cuptorul incalzit timp de 10 minute. Il scoatem din cuptor si-l lasam sa se raceasca.

Umplutura: Amestecam bine branza, ouale si zaharul pana obtinem o pasta fina. Adaugam stafidele si ciocolata taiata cat mai fin si omogenizam. Cand compozitia este un pic moale adaug 3 linguri de gris. La final stropim 2 picaturi de rom si turnam aluatul peste blatul racit.

Se coace la foc mediu pana cand compozitia are consistenta sau trece testul cu \sa nu se lipeasca de scobitoare\.

Pentru ingredientele mentionate am folosit doua vase micute yena, unul rotund si altul oval, dar poate fi pusa si intr-o tava mare, dreptunghiulara obisnuita.

Este un desert rafinat, foarte dulce si gustos.