Amestecam intr-o cratita nuca, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, stafidele si esenta de rom. Adaugam laptele si doua linguri mari de visine desamburite si punem totul la fiert la foc mic amestecand in continu pana se ingroase comp. Asa trebuie sa arate la final . Se umple clatita cu compozitia si se impatura .

Amestecam intr-o cratita nuca, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, stafidele si esenta de rom. Adaugam laptele si doua linguri mari de visine desamburite si punem totul la fiert la foc mic amestecand in continu pana se ingroase comp. Asa trebuie sa arate la final . Se umple clatita cu compozitia si se impatura .

Se poate servi ornata cu glazura de ciocolata.zahar pudra si chiar cu frisca. Dar ptr. a impresiona musafirii se poate servi si flambata.(se toarna un pic de rom pe clatita si se aprinde) Pofta buna !