Intr-o cratita punem apa cu putina sare la fiert si fierbem spaghetele in ea. Apoi le strecuram si le punem de o parte.

Intr-o tigaie punem untul si uleiul la incins si incepem prajitura, in primul rind prajim pieptul de gaina timp de 10 min. apoi adaugam ciapa si morcovul si mai prajim inca 10 min. Apoi adaugam ciupercile,porumbul si presuram cu sare si piper, amestecam bine si lasam la un foc mic timp de 20-30min.

Dupa ce este gata amestecam toata compozitia cu spaghetele.

Intre timp amestecam laptele cu plicul de sos peshamel de la maggi ori orce marca doriti si il punem la foc potrivit amestecind in continiu pina cind sosul se va ingrosa, apoi presaram putina sare si piper dupa gust. Il scoatem de fe foc si il punem de o parte.

Acuma incepem aranjarea in tava: ungem tava cu unt apoi aranjam spagetele cu cascavalul in straturi, apoi turnam peste ele sosul de peshamel si de deasupra mai presuram un strat de cascaval.

Incingem cuporul la 180 de grade .

Punem tava la cuptor si lasam sa se coaca timp de cca.30min.pina se va rumini .

Pofta buna!!!!!