Se pune carnea (pe care o preferati din toate pe care le-am enumerat eu mai sus) la fiert si condimentam deocamdata cu putina sare si delikat (pentru ca toate carnurile enumerate contin sare si vom gusta la final). Dupa ce carnea este fiarta punem varza taiata fideluta si mararul. Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si putina smantana si frecam bine pana devine ca o pasta (fara cocoloase), iar apoi punem si restul smantanii. Spre finalul fierberii punem in oala compozitia de smantana si mai lasam sa dea vreo 5 minute in clocot. Este o supica foarte buna si dulce.

Se pune carnea (pe care o preferati din toate pe care le-am enumerat eu mai sus) la fiert si condimentam deocamdata cu putina sare si delikat (pentru ca toate carnurile enumerate contin sare si vom gusta la final). Dupa ce carnea este fiarta punem varza taiata fideluta si mararul. Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si putina smantana si frecam bine pana devine ca o pasta (fara cocoloase), iar apoi punem si restul smantanii. Spre finalul fierberii punem in oala compozitia de smantana si mai lasam sa dea vreo 5 minute in clocot. Este o supica foarte buna si dulce.