Blatul1. se separa albusurile de galbenusuri ;2. albusurile se bat spuma cu 6 lg de zahar iar galbenusurile cu restul;3. se amesteca lejar albusurile cu galbenusurile plus esenta de vanilie;4. se cerne faina impreuna cu cacao si se adauga peste compozitia de ou amestecand usor5. se coace intr-o forma rotunda tapatata cu hartie de copt,la foc potrivitCremaouale zaharul si apa se amesteca intr-un ceaunel si se fierb pe baie de apa pana la proba de fir(atunci cand luam compozitie cu doua degete si indepartandu-le se formeaza un fir).

Se adauga cacao si se lasa 10 min sa se mai raceasca,dupa care incepem sa mixam adaugand bucati de margarina pana ce o incorporam pe toata.

La final se aromatizeaza cu esenta de rom.

Blatul racit se taie in 3 foi se insiropeaza cu siropul fiert si racit si se adauga straturile de crema astfel formandu-se tortul.

Il tinem la frigider cateva ore bune dupa care il glasam cu glazura preparata astfel:ciocolata frisca si untul se pun intr-un vas la foc mic (fara sa dea in fiert)pana ce se topeste foarte bine amastecand mereu.

O folosim dupa ce am lasat-o un pic sa se racoreascaDupa ce l-am glasat il decoram dupa bunul plac.