Aluat: Intr-un castron, ouale se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga cele 9 linguri de ulei si lapte. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza si ea in compozitie. Aluatul obtinut se imparte in doua. Intr-o jumatate se pune o lingura de cacao, iar in cealalta, coaja de lamaie. Crema: Branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat, grisul si coaja de lamaie se amesteca bine. Tava se tapeteaza cu hartie de copt sau se unge cu unt. Se pune mai intai aluatul maro, adica cel in care am adaugat cacao. Se aseaza apoi branza si deasupra ei, restul de aluat, cel de culoare alba. Apoi, se pun boabele de struguri. Se da la cuptor pentru aproximativ 40-50 de minute. Atunci cand se aureste, este gata.

Aluat: Intr-un castron, ouale se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga cele 9 linguri de ulei si lapte. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza si ea in compozitie. Aluatul obtinut se imparte in doua. Intr-o jumatate se pune o lingura de cacao, iar in cealalta, coaja de lamaie. Crema: Branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat, grisul si coaja de lamaie se amesteca bine. Tava se tapeteaza cu hartie de copt sau se unge cu unt. Se pune mai intai aluatul maro, adica cel in care am adaugat cacao. Se aseaza apoi branza si deasupra ei, restul de aluat, cel de culoare alba. Apoi, se pun boabele de struguri. Se da la cuptor pentru aproximativ 40-50 de minute. Atunci cand se aureste, este gata. Se poate pudra cu zahar sau se poate lasa asa, pentru ca arata prezentabil datorita strugurilor.