Se pune 3/4 din faina intr un castron, in mijloc se pune drojdia sfaramata peste care se adauga putin lapte caldut. Se lasa mputin maiaua la crescut.

Galbenusurile se freaca cu 1/2 lingurita de sare.

Se pun galbenusurile peste maia si se amesteca bine. Se toarna restul de lapte in care sau pus coaja de lamaie si esentele. Se amesteca bine, se toarna putin cate putin restul de faina. Se framanta.

Se adauga putin cate putin uleiul si se framanta pana se incorporeaza in coca. Se lasa la crescut.

Se imparte compozitia in 2. Din fiecare parte se intind 2 foi lungi cat tava de cozonac, se intinde nuca amestecata cu zaharul, cacaoa si stafidele si se ruleaza. Se impletesc cele 2 suluri si se pun in tavile unse cu unt. Se mai lasa 0 ora la crescut apoi se dau la cuptor la foc mai iute la inceput, apoi la foc potrivit. Cand incep sa se rumeneasca se ung cu galbenus si se presara zahar.