Blaturi:Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri.

Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa si o punem peste compozitia de oua.

Turnam in forma tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 25-30 minute.

Se fac 2 blaturi.

Mousse ciocolata amaruie:Topim ciocolata impreuna cu 100 ml de frisca.

Cand s-a racorit punem gelatina si omogenizam.

Restul de frisca o batem bine si adaugam peste ciocolata.

Mousse ciocolata alba:Se procedeaza intocmai ca la mousse-ul de cioco amaruie. ;)Glazura:Topim ciocolata impreuna cu celelalte ingrediente si lasam sa se raceasca.

Blatul l-am taiat in doua si intre ele am pus mousse-ul de ciocolata alba.

Pe deasupra am pus un strat de mousse de cioco amaruie si am dat la frigider sa se intareasca.

Am acoperit cu glazura si am ornat cu frisca.