Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.

Se presara pe deasupra coaja rasa de portocala si lamaie. Se aseaza intr-un vas in care am adaugat feliile de portocala si putina apa si se dau la cuptor.

Din cand in cand se stropesc cu sosul din vas si daca este nevoie se mai adauga cate putina apa.

Cand sunt gata rumenite se scot pe un platou.

Separat se \confectioneaza\ sosul.

Intr-o tigaie se topeste untul; se adauga in ploaie faina amestecand continuu astfel incat sa nu se formeze cocoloase.(Cantitatea de faina poate varia in functie de cat de vascos vrem sosul.)Se stinge cu sampanie, turnand putin cate putin si amestecand cu ajutorul telului.

Se adauga apoi zeama si cubuletele de portocala .

Se amesteca pentru o buna omogenizare.

Se condimenteaza cu sare si piper alb, dupa gust.

La final acest sos se adauga peste peste.

Pofta buna!