Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul,se incorporeaza faina amestecata cu cacaoa.

Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor pt 30-35 de minute.

Cele 2 oua se amesteca cu zaharul,se pun pe baie de aburi,pana se topeste zaharul si se intareste putin.

Apoi se da la rece.

Intre timp se bate frisca,se adauga cacaoa si crema de oua.

Apa,zaharul si esenta se pun intr-o craticioara pe foc pana se leaga ca un sirop si se topeste zaharul.

Blatul copt si racit se taie in trei si se insiropeaza cu siropul de mai sus.

Intr-un castron tapetat cu folie transparenta se aseaza un blat insiropat,se pune jumate din crema,al doilea blat,cealalta jumatate de crema si ultimul blat.

Se da la rece pt 30 de minute.

Frisca pt ornat se bate cu mixerul.

Tortul se rastoarna pe o farfurie,se indeparteaza folia,se imbraca cu frisca si se orneaza dupa preferinte cu bombonele.