Painea (eu am folosit bucati de paine integrala si piscoturi) se moaie in lapte. Se aseaza un strat de paine intr un vas termorezistent si si se stropeste cu 2-3 linguri de miere de albine. Urmatorul strat este unul de mere rase pe razatoarea mare si 2-3 linguri de miere de albine pe deasupra. Se presara scortisoara si un strat de nuca tocata potrivit de mare si un al doilea strat de paine muiata in lapte. Pe deasupra se pun inca 2-3 linguri de miere. Se pune la cupor la 230 grade pt 35 min sau pana cand deasupra prinde o culoare maronie si este crocanta.

Painea (eu am folosit bucati de paine integrala si piscoturi) se moaie in lapte. Se aseaza un strat de paine intr un vas termorezistent si si se stropeste cu 2-3 linguri de miere de albine. Urmatorul strat este unul de mere rase pe razatoarea mare si 2-3 linguri de miere de albine pe deasupra. Se presara scortisoara si un strat de nuca tocata potrivit de mare si un al doilea strat de paine muiata in lapte. Pe deasupra se pun inca 2-3 linguri de miere. Se pune la cupor la 230 grade pt 35 min sau pana cand deasupra prinde o culoare maronie si este crocanta.