1)Se intind foile.

Cu ajutorul unui pahar sau form, se decupeaz cerculete.2)Creme de Pateleiro:Se fierbe 250 ml. de lapte.

Separat, amestec 50 gr. de zah r cu 35 gr. de f in,1 ou intreg, 2 g lbenuse, 1 varf cutit de vanilie pudr si altul de sare.

Toarn incet peste laptele fierbinte, d la foc mic, amestecand incontinuu pan fierbe si se ingroas .

Aceast crem se foloseste mult in buc t ria portughez,la foietaje, tarte de fructe...3)Amestec crema cu urda.

Pune o lingur de umplutur peste fiecare cerc, iar deasupra scortisoar .

Bate oul intreg, si unge in jur.

Imp tur, si unge cu restul de ou fiecare pastel.

Deasupra presar semintele de pin sau migdale si d la copt.

Se poate pune zah r pudr, physalis...florii...

Special pt. iubitori de branzeturi!Sotul ador urda,asa c incerc mai multe retete...

Poft bun !