Sangria este o b utur de origine iberic,fiind consumat din sec. 19 in Spania si Portugalia.

Are la baz vinul, care se poate amesteca cu suc natural de fructe sau gazos, mult gheat, zah r...

In Portugalia este traditional Sangria, cu scortisoar si ierburi aromatice (menta), se amestec cu brandy,lichior, martini (pt. arom ).

Dac se face Sangria cu vin spumant, se pun fructe de p dure, scortisoar, mult gheat si f. putin lichior, menta...

Am f cut o Sangria rapid pt. prietenele mele, vara este una din b uturile noastre preferate. Este asa cald c trebuie s ne r corim...*Sangria se face intr-un ulcior de p mant sau ce avem in casa asem n tor, avem nevoie si de o lingur lung pt. a amesteca si scoate fructele.*Fructele se spal si se taie felii, eu am pus ce am avut in cas (portocal, m r si cirese).*Se umple cu gheat, apoi scortisoara.*Se pune vinul si se completeaz cu suc de fructe natural sau gazos (sprite).

Am pus mai mult suc, imi place mai slab...*Se pune f. putin brandy, lichior (aici se foloseste un lichior f cut din ierburi aromatice), martini, triplu sec.

Fiecare pune ce are in cas, sunt persoane care pun wiskey sau vin de Porto.*Se pune zah r pt. cine o vrea dulce, si menta.*Se amestec bine si se serverste imediatO recomand in special doamnelor!sper s v plac ...