Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina in ploaie si coaja rasa de portocala. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se baga la cuptor pt 30-40 de minute.

Se bate frisca, apoi se adauga iaurtul simplu. Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe pachet si se toarna peste compozitia cu frisca.

Blatul copt si racit se taie in doua pe orizontala.

O parte se pune intr-o tava detasabila,se presara bucatele de portocala si se toarna jumatate din compozitia de mai sus.

Se presara din nou bucatele de portocala,se pune al doilea blat si cealalta jumatate de frisca si iaurt. Se baga la frigider 3-4 ore, apoi se orneaza dupa inspiratie cu portocale sau cu ce vreti voi.

Eu l-am ornat cu 2-3 linguri de gem de macese,puse intr-o punga,taiata putin la un colt si am facut un fel de... linii-curbe.