Pentru inceput se face o cafea, in care se pune zahar dupa gust si se lasa la racit. Se bate frisca cu mixerul. Bananele se paseaza pana se obtine un piure (eu le-am zdrobit pt inceput cu o furculita, dupa care cu mixerul). 300 ml frisca se amesteca cu piureul de banane, obtinandu-se astfel crema pt tort. Se aseaza un strat de piscoturi trecute prin cafeaua racita, pe un platou rotund sau dreptunghiular, dupa preferinta. Asezam jumatate din crema, dupa care piscoturi, iar crema, iar piscoturi si intr-un final tortul se imbraca in frisca ramasa pt ornat (200 ml). Tortul se orneaza cu feliute de kiwi sau cu alte fructe dupa preferinta.

Pentru inceput se face o cafea, in care se pune zahar dupa gust si se lasa la racit. Se bate frisca cu mixerul. Bananele se paseaza pana se obtine un piure (eu le-am zdrobit pt inceput cu o furculita, dupa care cu mixerul). 300 ml frisca se amesteca cu piureul de banane, obtinandu-se astfel crema pt tort. Se aseaza un strat de piscoturi trecute prin cafeaua racita, pe un platou rotund sau dreptunghiular, dupa preferinta. Asezam jumatate din crema, dupa care piscoturi, iar crema, iar piscoturi si intr-un final tortul se imbraca in frisca ramasa pt ornat (200 ml). Tortul se orneaza cu feliute de kiwi sau cu alte fructe dupa preferinta. Tortul se da la rece pt aproximativ cateva ore, dar recomandat este sa stea de seara pana dimineata. Este un tort racoritor, care se potriveste foarte bine pt zilele insorite de vara.