Blat:Separi ouale. Galbenusele le freci cu 170 gr zahar, 170gr margarina.

Cantitatile trebuie sa fie egale, in functie de nr de oua care il folosesti.

Eu am facut intr-o forma de tort normala.

Amesteci cu albusurile batute spuma.

La urma incorporezi faina cu praful de copt. Bagi in cuptorul incalzit la 220 Lasi cam 10 min, ca e subtire si se face repede.

Lasi la racit in forma.

Fructele:Le asezi peste blatul racit. Daca sunt din compot la scurgi bine de zeama. Peste fructe adaugi gelatina.

La doua plicuri pui 500gr apa cu 6 linguri zahar la fiert.

Gelatina o dizolvi in apa rece, apoi o adaugi in apa fiarta cu zahar .(vezi si instructiunile de pe ambalajul de gelatina).

Iei gelatina de pe foc si amsteci in ea pana se racoreste un pic, dar nu de tot, ca se intareste si o mai poti turna frumos.

Cand vezi ca incepe sa se ingroase un pic, o pui repede pe toata o data peste blatul cu fructe.

Lasi la rece cel putin doua ore, in aceeasi forma.