1. Se amesteca faina, sarea si ouale, apoi se toarna apa calda (aproximativ o canita). Se framanta pana nu se mai lipeste de maini, compozitia sa fie mai putin vartoasa decat la taietei (ca sa se poata intinde usor). 2. Se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm, care se taie in patrate de 6x6ca aproximativ. 3. Se amesteca branza sfaramata cu o furculita cu oul. 4. Se pune pe fiecare patrat o lingurita de branza, sau mai multa, cum doriti?si se formeaza triughiuri sau dreptunghiuri prin presarea marginilor. 5. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare aproximativ ? ora, foc moderat.1. Se amesteca faina, sarea si ouale, apoi se toarna apa calda (aproximativ o canita). Se framanta pana nu se mai lipeste de maini, compozitia sa fie mai putin vartoasa decat la taietei (ca sa se poata intinde usor). 2. Se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm, care se taie in patrate de 6x6ca aproximativ. 3. Se amesteca branza sfaramata cu o furculita cu oul. 4. Se pune pe fiecare patrat o lingurita de branza, sau mai multa, cum doriti?si se formeaza triughiuri sau dreptunghiuri prin presarea marginilor. 5. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare aproximativ ? ora, foc moderat. Se servesc calduti cu zahar tos presarat sau cu ceapa calita cu bullion deasupra, dar familia mea prefera varianta cu zahar. Pofta buna!