Cureti ardeii grasi si ii tai in bucati mari.

Cureti ceapa si o tai cubulete,la fel ca si costita,apoi incingi uleiul si calesti ceapa impreuna cu costita.

Adaugi si ardeii.

Condimentezi cu sare si piper si mai lasi totul la calit timp de 5 minute,lasand ardeii sa fiarba in suc propriu.

Freci puiul cu piper,sare,oregano si cu boia,pe dinauntru si dinafaraUmpli apoi puiul cu compozitia de legume,iar deschizatura o inchizi cu scobitori.

Incalzesti cuptorul,asezi puiul in tava si-l lasi sa se coaca circa 50 de minute.

Dupa prmele 30 de minute,intorci puiul pe partea cealalta.

Adaugi la sos 125 ml de apa si legi sosul cu amidon,apoi adaugi bulionul si smantana.

Cand e gata,scoti puiul si il asezi pe un platou.

Torni sos de jur-imprejurul puiului si asezi si gramajoare de ardei gras,combinat cu costita.