AluatulSe pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se pune sarea si se framanta si se adauga margarina, si putin ulei cat sa nu se lipeasca de masa.

Aluatul obtinut se tine cel putin 40 minute la frigider.

UmpluturaSe curata de coaja merele si se dau prin razatoare. Intr-o tigaie se pune untul la topit dupa care se adauga merele, scortisoara dupa gust si zaharul. Se amesteca la foc mic pana cand incepe sa se se lege compozitia.

FinalizareAluatul se imparte in trei.

Se intinde o foaie din aluat in forma dreptunghiulara peste care se intinde umplutura pe 70 % din suprafata.

Se ruleaza si se aseaza intr-o tava. Cu un cutit ascutit la varf se fac impunsaturi. Intr-o cana cu 50 ml apa se dizolva 2 lingurite de zahar si scortisoara. Cu aceasta se vor unge cu ajutorul unei pensule inainte si dupa ce se da la cuptor. Se coace la cuptorul incins aproximativ 18- 20 minute.