Se bate untul cu zaharul, se adauga oul si vanilia. Separat se amesteca faina, cacao, praf de copt, bicarbonat si sare. Se pun treptat peste compozitia cu unt. Se adauga si nuca de cocos. Se amesteca bine si se lasa la frigider, timp de 1 ora. Se formeaza bilute in palma si se pun pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit timp de 15-20 min. Se lasa sa se raceasca, dupa care se dau cu glazura de ciocolata. Nuca se pune putin pe foc, sa se rumeneasca. Pt. glazura se amesteca zaharul si apa, se pun la foc mic, intr-un vas, pana se topeste zaharul. Imediat se adauga ciocolata taiata bucatele si se amesteca bine. Se toarna peste fiecare prajiturica in parte si deasupra se lipeste cate o jumatate de miez de nuca. Se lucreaza repede, ca sa nu se intareasca ciocolata. Pofta buna!