Se bate margarina cu zaharul pudra, se adauga amoniacul stins cu zeama de lamaie si esenta de rom. Se amesteca bine si se adauga faina, treptat, pana cand compozitia incepe sa se desprinda de pe vas. Se lasa la rece timp de 1 ora. Se ia putin din compozitie, cam cat o nuca, se ruleaza in palma, formandu-se un betisor. Se apasa usor, oblic, cu furculita pe betisor ( sa-i dam o forma de gandacel!!). Se aseaza intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se coc la foc mic, timp de 20-25 min, pana se rumenesc un pic. Dupa racire, se ung cu gem de prune si se lipesc doua cate doua. Se cufunda partea mai lata in glazura de cacao, si apoi se dau prin nuca macinata. Pt. glazura, se pune laptele intr-un vas, la foc mic, se adauga 3 linguri de zahar si 3 linguri de cacao. Se dau intr-un clocot, se ia vasul de pe foc si se adauga putina esenta de rom. Fursecurile se pastreaza in cutii inchise, sa se fragezeasca. Pofta buna!