Facem un aluat din ingredientele de mai sus, amestecand pe rand margarina cu sarea, zaharul, praful de copt, apa, coaja de portocala, nuca si la final incorporam faina. Asezam pe masa de lucru si framantam pana nu se mai lipeste de degete. Punem aluatul imbracat in folie alimentara la frigider timp de o oraIn acest timp pregatim umplutura:- spalam, curatam si taiem merele cubulete mici- punem peste mere coaja de portocala si stoarcem apoi si sucul ei peste mere (folosim si sucul de la portocala rasa in aluat)- adaugam si zaharul, amestecam ingredientele si punem pe foc- lasam pe foc aprox 20 min, o sa arate ca o dulceata galbena si frumoasa :), adaugam 2-3 lingurite de amidon, mai lasam la fiert 5 min si luam de pe foc.

Scoatem aluatul din frigider si il impartim in 2. Din prima bucata intindem o foaie potrivit de subtire si cu o cana mai mare decupam cercuri pe care le asezam in formele de briose.

Cu o lingurita umplem formele cu jeleul de fructe de aprox trei sfert.

Intindem si a doua foaie si decupam 12 floricele si punem cate o floare peste umplutura.

Dam apoi la cuptorul incins la 175-180 grade, timp de aprox 20 min. Floricelele de deasupra trebuie sa fie usor rumenite.

Lasam sa se raceasca apoi pudram cu zahar pudra si servim cu o ceasca mare de ceai de portocale.