- Se topeste untul si ciocolata - Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si se adauga faina cernuta - Se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena - Albusuri de ou batute spuma si se incorporeze usor albusul de ou in restul compozitiei amestecand de jos in sus. - Ungem cu unt si presaram faina in forma de tort (diametru 24 cm) si turnam amestecul, nivelam - Coaceti in cuptorul preincalzit la 170 la 180 grade C timp de 20-25 de minute (maxim, poate si mai putin, depinde de cuptorul vostru)- Se topeste untul si ciocolata - Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si se adauga faina cernuta - Se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena - Albusuri de ou batute spuma si se incorporeze usor albusul de ou in restul compozitiei amestecand de jos in sus. - Ungem cu unt si presaram faina in forma de tort (diametru 24 cm) si turnam amestecul, nivelam - Coaceti in cuptorul preincalzit la 170 la 180 grade C timp de 20-25 de minute (maxim, poate si mai putin, depinde de cuptorul vostru) Prajitura este perfecta atunci cand se formeaza un voal la suprafata usor crocant, dar se intelege ca interiorul aste o inima de ciocolata moale, deci dc puneti mina pe prajitura in cuptor si deasupra s-a format un strat care nu se lipeste de degete, nu va intra degetele in prajitura - evident fara sa apasati. Nu se maninca calda. Eu am presarat-o cu cacao in centru si cu cocos ras pe margini si am ornat cu bezele, dar cum spuneam traditional se pudreaza numai cuzahar pudra.