Mai intai spalam bine carnea, o tamponam cu un servetel de bucatarie, amestecam sarea, piperul, boiaua si chili, apoi condimentam bine pulpa cu acest amestec.

Presaram maghiran, coriandru, rozmarin si cimbru si introducem intr-o punga (speciala pentru cuptor), adaugam si uleiul de masline, amestecam putin, dupa care adaugam legumele curatate si spalate, eventual taiate daca sunt prea mari (eu am taiat doar cartoful dulce in 2 bucati). Legam bine punga, o intepam din loc in loc cu un ac, o asezam intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit circa 90 minute. Dupa acest timp, scoatem din cuptor, deschidem punga, atentie sa nu va ardeti cu aburii fierbinti, scoatem carnea si o feliem, iar legumele impreuna cu sucul din punga le dam prin blender pana obtinem o pasta fina. Adaugam 2 linguri de smantana pentru gatit si o lingurita rasa de marar.

Servim feliile de pulpa de porc alaturi de sosul de legume si eventual garnitura de cartofi piure sau orez.

Pofta Buna!