Pulpele le parlim pe flacara de la aragaz,pentru a indeparta tot puful de pe ele.

Le spalam bine si le lasam la scurs.

Intr-o oala,de circa 8 litri,punem cam pe 3/4 apa.

Dam drumul bucatilor de pui.

Cand incepe sa fiarba,luam spuma cu o paleta.

Intre timp pregatim si legumele.

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Morcovul il radem de coaja,apoi il trecem prin razatoarea cu ochiuri mari.

Radacina de pastarnac o curatam si o facem cubulete.

Bucatile de ardei le facem patratele mici.

Rosia o curatam de coaja si o tocam.

Dupa ce am spumat carnea,dam drumul la toate legumele taiate si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Incercam carnita si cand este bine patrunsa,punem borsul.

Lasam sa inceapa iar sa clocoteasca, condimentam cu sare, piper si boia de ardei dulce.

Punem si taieteii si lasam sa mai fiarba circa 5 minute.

Inchidem ciorba,tocam niste patrunjel verde si presaram deasupra.