- taiati morcovii si ii tocati in robot impreuna cu nuca sau ii radeti pe razatoarea mica iar nucile le dati prin masina de tocat nuci sau le pisati - incalziti uleiul impreuna cu usturoiul si rozmarinul pentru a obtine un ulei aromat (nu prajiti sau ardeti sturoiul caci devine amar la gust) - varsati morcovii in paharul mixerului vertical/ blender si uleiul aromat putin cite putin (dupa ce ati scos catelul de usturoi si rozmarinul) si mixati pina veti obtine o crema. Consistenta trebuie sa fie cremoasa insa cu mixerul meu mai cremos de atit nu se poate. - adaugati sare dupa gust - fierbeti pastele in apa sarata, le scurgeti si adaugati pesto de morcovi- taiati morcovii si ii tocati in robot impreuna cu nuca sau ii radeti pe razatoarea mica iar nucile le dati prin masina de tocat nuci sau le pisati - incalziti uleiul impreuna cu usturoiul si rozmarinul pentru a obtine un ulei aromat (nu prajiti sau ardeti sturoiul caci devine amar la gust) - varsati morcovii in paharul mixerului vertical/ blender si uleiul aromat putin cite putin (dupa ce ati scos catelul de usturoi si rozmarinul) si mixati pina veti obtine o crema. Consistenta trebuie sa fie cremoasa insa cu mixerul meu mai cremos de atit nu se poate. - adaugati sare dupa gust - fierbeti pastele in apa sarata, le scurgeti si adaugati pesto de morcovi