Condimentati carnea pe ambele parti cu putina sare si piper.

Intr-o tigaie/craticioara ( Nu de telfon si nu mult mai mare decat carnea. Ideea este ca pe fundul recipientului sa ramana acea prajeala ) incingeti untul si asezati carnea cu partea cu mai multa grasime in jos.

Taiati esalotele in 3-4 felii si adaugati-le de jur imprejurul carnii apoi cimbrul si foile de dafin.

Lasati carnea la prajit la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte.

Puneti un capac pe tigaie si lasati la foc mediu-mic timp de 25-30 de minute. Dati capacul la o parte si daca este prea mult lichid mariti focul pana sosul este putin lipit de tigaie.

Verificati carnea ( daca este roz pal in interior este ok dar sa nu fie cruda ) daca este facuta suficient o ungeti deasupra cu o lingura de mustar si o scoateti pe o farfurie pe care o acoperiti cu o folie de aluminium. Sosul:Adaugati apa peste sosul ( prajeala ) din tigaie, apoi vinul si cealalta lingura de mustar, cubul de vita si smantana. Amestecati bine dupa fiecare si dati la o parte de pe foc.

Treceti sosul printr-o strecuratoare.

Taiati carnea si serviti cu sosul deasupra, langa cartofi natur si daca va place o lingura de mustar cu boabe intregi.