Incalziti cuptorul. Intr-o cratia punem ciocolata taiata/rupta bucati impreuna cu untul, pe foc mic, sa se topeasca, cind s-au topit dam la o parte de pe flacara si mai amestecam pina se incorporeaza bine untul cu ciocolata. Adaugam zaharul tos si amestecam bine sa se topeasca, apoi adaugam ouale cite unul pe rind si abia cind primul e incorporat il adaugam si pe cel de-al doilea. Amestecam bine. Adaugam faina+vanilia+sarea si amestecam bine In tava (eu am folosit 27cm*27 cm si adinca de 2 cm) tapetata cu hirtie sau unsa cu unt si presarata cu faina turnam compozitia. Dam totul la cuptor si coacem pt 20-25 min la 176 C. Nu tb sa se coaca prea tare si sa devina prea uscata. Brownies (zice reteta) tb sa fie mai putin coapte. Dupa ce s-au racit le-am taiat patratele si le-am ornat cu zahar pudra amestecat cu zeama de lamiie. Reteta originala insa spune ciocolata alba topita.

Incalziti cuptorul. Intr-o cratia punem ciocolata taiata/rupta bucati impreuna cu untul, pe foc mic, sa se topeasca, cind s-au topit dam la o parte de pe flacara si mai amestecam pina se incorporeaza bine untul cu ciocolata. Adaugam zaharul tos si amestecam bine sa se topeasca, apoi adaugam ouale cite unul pe rind si abia cind primul e incorporat il adaugam si pe cel de-al doilea. Amestecam bine. Adaugam faina+vanilia+sarea si amestecam bine In tava (eu am folosit 27cm*27 cm si adinca de 2 cm) tapetata cu hirtie sau unsa cu unt si presarata cu faina turnam compozitia. Dam totul la cuptor si coacem pt 20-25 min la 176 C. Nu tb sa se coaca prea tare si sa devina prea uscata. Brownies (zice reteta) tb sa fie mai putin coapte. Dupa ce s-au racit le-am taiat patratele si le-am ornat cu zahar pudra amestecat cu zeama de lamiie. Reteta originala insa spune ciocolata alba topita.