Nu va trebuie dacat un bol mare, unde turnati algele, adaugati rosiile cherry taiate pe jumatate si castravetele taiat feliute subtiri. Peste salata noastra adaugati cubulete de tofu.

Algele marine Wakame si tofu sunt nu numai importante in supa miso, dar sunt, de asemenea, intalnite intr-un numar mare si in alte preparate japoneze, de la supe, salate sau alte preparate calde. Sarace in grasimi si calorii, dar bogate in vitamine si proteine, algele wakame sunt excelente pentru o alimentatie echilibrata si de a te mentine in forma.

Eu am folosit la salata mea, aceste alge Wakame, pe care le puteti si voi cumpara de pe site-ul Sea-Way.ro. Vin congelate, intr-o punga transparenta si au 1 kg. Ce mi-a placut, e ca vin deja marinate, tu doar trebuie sa te gandesti ce sa mai pui pe langa ele.

Eu am facut un bol mare de tot de salata cu tofu, rosii cherry si castravete. Extrem de buna si satioasa. In perioada asta, premergatoare Craciunului, cand organismul nostru trebuie sa fie cat mai curat de toxine si alte nebunii, salata asta e numai buna! Dar daca nu vreti combinatia mea, o puteti manca ca atare, pe langa sushi.

Reteta realizata de Isabela @www.isabelacuisine.ro cu alge wakame oferite de Sea-Way.ro