Miezul de nuca il tocam marunt cu un cutit.

Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu hartie de copt punem nuca si o nivelam ( am folosit o tava de 24 pe 37).

Blatul:Batem toate albusurile spuma, inclusiv cel de la oul ingreg, adaugam un praf de sare, zaharul treptat, galbenusul si praful de copt.

Incorporam usor faina, zaharul cu pastai de vanilie si nuca macinata.

Cu ajutorul unei linguri punem compozitie peste nuca, dar usor sa nu le amestecam, apoi nivelam cu o paleta.

Dam blatul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, circa 20 de minute pana prinde o culoare aurie.

Il scoatem din cuptor cand este gata, il rasturnam fierbinte pe un platou, desprindem hartia de copt si il ungem cu nutella.

Cand s-a racit il dam la frigider.

Crema:Galbenusurile le frecam cu zaharul, adaugam laptele, amidonul, le transferam pe baie de aburi si amestecam continuu pana obtinem o crema de consistenta unei smantani. Dam deoparte si lasam sa se raceasca.

Frisca lichida o mixam spuma, incorporam amestecul rece de galbenusuri apoi coaja rasa de portocala.

Scoatem blatul din figider, punem jumatate din crema si o nivelam.

Biscuitii ii trecem prin cafea, ii asezam peste crema, iar deasupra venim cu restul de crema.

Decoram cu bombonele sau ce altceva doriti si o dam la rece.

Pofta buna!