Caliti in uleiul incins ceapa, usturoiul si dovlecelul, amestecand mereu, pana cand dovlecelul este moale. Adaugati sosul tomat si restul ingredientelor- maghiranul, ardeiul iute, optional, rozmarinul, zaharul- si lasati sa fiarba 10 min, la foc mic, amestecand continuu. La sfarsit sarati si piperati, dupa gust. Intre timp, fierbeti pastele conform cu instructiunile de pe pachet si scurgeti. Serviti cat este cald, fie simplu- farfalle cu sos, fie portionati in farfurii pastele, turnati sosul peste ele si presarati deasupra migdalele tocate sau feliate.

Caliti in uleiul incins ceapa, usturoiul si dovlecelul, amestecand mereu, pana cand dovlecelul este moale. Adaugati sosul tomat si restul ingredientelor- maghiranul, ardeiul iute, optional, rozmarinul, zaharul- si lasati sa fiarba 10 min, la foc mic, amestecand continuu. La sfarsit sarati si piperati, dupa gust. Intre timp, fierbeti pastele conform cu instructiunile de pe pachet si scurgeti. Serviti cat este cald, fie simplu- farfalle cu sos, fie portionati in farfurii pastele, turnati sosul peste ele si presarati deasupra migdalele tocate sau feliate.