Foile:Separam 3 oua.

Mixam galbenusurile spuma cu 3 linguri de zahar, adaugam 3 linguri de lapte, apoi 5 linguri de faina si o lingurita praf de copt.

Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, apoi le incorporam in compozitia de mai sus cu ajutorul unei palete.

Tapetam cu hartie de copt o tava de 24/37 cm, turnam compozitia.

O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 12 minute.

O scoatem si o lasam sa se raceasca. La fel procedam si cu cealalta foaie.

Crema:Dam coaja de portocala pe razatoarea mica si stoarcem sucul intr-un bol.

In sucul obtinut punem amidonul, zaharul si le amestecam bine.

Intr-un vas cu fundul mai gros turnam laptele, il punem la fiert si cand da in clocot turnam amestecul cu amidon.

Dam focul la mic, amestecam continuu pana se ingroasa.

Tragem crema de pe foc, o acoperim cu o folie si o lasam la racit.

Untul il mixam spuma cu zaharul pudra, incorporam crema fiarta rece, iar la final coaja rasa de portocala.

Asezam prima foaie in tava in care am copt foile, punem circa 3/4 din crema si o nivelam.

Venim cu al doilea blat si restul de crema.

Frisca rece o mixam spuma, iar alunele le macinam.

Punem frisca deasupra, o nivelam, apoi cu un pieptan de bucatarie formam niste valuri. Presaram alunele macinate si dam prajitura la rece.