Va place cum suna triunghiulada ? :)) Cand am vrut sa pun rulada la rece am scapat-o pe masa si s-a netezit putin. :) Am ajutat-o si eu cu palmele si am presat-o usor sub forma unui triunghi si-apoi, cum nu puteam sa-i spun rulada, draga mea Merisor a botezat-o instantaneu triunghiulada . Asa a ramas. :))E un desert rapid, usor si e de post. Cat despre aspect, lumea ma intreaba cum i-am dat forma si va spun sincer ca a fost un accident. :)Cu siguranta multi dintre voi ati pregatit macar o data salam de biscuiti, deci, va va fi foarte usor sa pregatiti foile.

Sa va reamintesc totusi. :)Am rupt biscuitii lasand si bucatele mai mari pentru a obtine o foaie cu un aspect frumos. Am incalzit usor laptele impreuna cu zaharul si untul de cocos, apoi l-am turnat peste biscuitii sfaramati. Am presarat pudra de roscove, apoi am amestecat cu o lingura din lemn pana am omogenizat compozitia. Am impartit-o in doua si am intins-o uniform pe o bucata de folie alimentara.

Pentru umplutura am pastrat untul de cocos in stare mai solida, si l-am amestecat cu toate ingredientele de mai sus. Am obtinut o crema tartinabila minunata pe care am impartit-o la randul ei si am asezat-o peste foile din biscuiti.

Am inceput sa rulez usor pana cand am obtinut un baton invelit in folie. Folia alimentara ne ajuta in primul rand sa rulam fara probleme desertul, apoi ea ramane ca invelis al ruladei.

Inainte de a fi taiata, rulada trebuie sa stea la rece ce putin o ora.

S-aveti pofta buna!