In situatia in care nu folositi ouale ramase de la Paste, se fierb mai intai ouale tari, se trec prin jet de apa rece, se lasa sa se raceasca, apoi se decojesc si se taie in 4 pe lung.

Se curata, se spala andivele, se scurg, se desprind frunzele si se taie dupa preferinta fie fasiute pe lung, fie transversal (cum am procedat eu). La fel se procedeaza cu frunzele de salata verde.

Se curata, se spala si se taie rondele castravetii si ridichile.

Se pregateste dressing-ul amestecand usturoiul zdrobit cu uleiul de masline, iaurtul, sucul de lamaie, dupa care se dauga pe rand celelalte ingrediente dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se aseaza pe platoul de servit, in mijloc andivele si salata, iar pe margine ouale, castravetii si ridichile, iar dressing-ul fie se serveste separat, fie se toarna in mijloc peste andive. Se decoreaza cu frunze de verdeata.

Pofta buna!Mai multe detalii pe: https://vickysrecipes.wordpress.com/