Incepem, prin a turna smanatana, intr-un bol. Cu ajutorul unui mixer,o bate putin,apoi adaugam pe rand, lingurile cu zahar pudra. Mixam pana ce samantana iti va dubla volumul. Oprim mixerul.

Intr-un castron punem ciocolata la topit,pe baie de aburi,sau la microunde. Adaugam ciocolata topita, in smantana batuta si mai amestecam putin, pana ce se incorporeaza bine ciocolata, cu ajutorul unei spatule.

Pasam circa 100 de grame de capsuni, cu ajutorul unei furculite. Adaugam piureul astefel obtinut, peste amestecul de smantana. Capsunile ramase le taiem cubulete si le amestecam si pe ele, cu grija sa nu le zdrobim, in amestecul de smantana.

Turnam compozitia, intr-o caserola cu capac,si o dam la frigider,pentru minim 2 ore,sau cel mai bine peste noapte.

Daca doriti neaparat,puteti amesteca prin inghetata, de cateva ori ca aceasta sa nu formeze ace de ghetata.