Amestecati boia cu sare, piper si turmeric si asezonati bine coquelet-ul (inclusiv in interior);Taiati ceapa verde, usturoiul, salota si salvia marunt;Caliti cele 2 tipuri de ceapa in o lingura de ulei de masline;Cand ceapa a devenit aproape translucida adaugati usturoiul si salvia;Asezonati cu sare si piper daca este cazul;Stingeti cu vin alb;Puneti aceasta compozitie atat pe coquelet cat si in interiorul sau;Topiti untul intr-o craticioara la foc mediu si adaugati faina;Prajiti-o putin si peste aceasta adaugati treptat stock-ul de pui, amestecand constant cu un tel;Dupa ce-ati incorporat stock-ul de pui amestecati pana ce compozitia da semne ca se ingroasa;Adaugati apoi smantana de gatit sau laptele de cocos si continuati sa amestecati cu telul;Asezonati cu sare si piper daca este cazul;Luati de pe foc cand are o consistenta cremoasa, amestecand pentru cca 2 min la rece (craticioara este inca fierbinte si riscati ca sosul sa faca cocoloase sau sa se taie);Puneti coquelet-ul intr-un vas de ceramica termorezistenta, adaugati sosul pe deasupra si introduceti-l in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cca 45 min;Scoateti-l din cuptor si serviti-l cald;Pofta buna !