Pentru ca stau prost la capitolul rabdare si pentru ca v-am spus deja ca ador carnea de miel, am trisat putin si am fiert usor pulpa in oala sub presiune. De fel, carnea de miel este un timp de carne care necesita destul de mult timp de gatire, deci cred ca am facut cea mai buna alegere. Bineinteles, am pastrat zeama in care aceasta a fiert.

Am taiat toate legumele grosier si le-am asezat in vasul ceramic Crock Pot. Cartofii i-am gatit in coaja.

Am dezosat pulpa si de asemenea am taiat-o in bucati generoase. Am asezat-o peste legume. Am pudrat coriandrul, sarea, am adaugat usturoiul, apoi salvia si rozmarinul.

Am adaugat un litru si jumatate din zeama de miel, am acoperit cu capacul de sticla si am lasat sa bolboroseasca timp de 8 ore pe modul low .

A iesit o tocana pe cinste pe care n-am ezitat s-o servesc fierbinte. Ai mei au mai asteptat. :)Pofta buna!Pont 1: Puteti folosi si cartofi maturi in locul celor noi.

Pont 2: Daca va ramane, nu aruncati zeama in care a fiert carnea. Pastrati-o la congelator pentru ca v-ar putea prinde bine in prepararea altor meniuri.