Prima data pregatim foile.

Astfel dizolvam zaharul in lapte,apoi adaugam ouale,uleiul si amoniacul stins cu o lingurita de otet.

La final se adauga faina si se framanta cat sa rezulte un aluat potrivit de tare.

Se imparte aluatul in 3-4 parti,se intind foi si se coc pe dosul tavii circa 7 minute la foc potrivit.

ATENTIE!!Tava sa fi presarata cu faina pentru a nu se lipi foaia.

Dupa ce am terminat de copt foile,pregatim crema de lapte cu lamaie.

Intr-un castronel se amesteca faina cu 10 linguri de lapte si se adauga apoi zaharul.

Cand restul de lapte ce a fost pus la fiert da in clocot,se da focul la mic si se toarna compozitia de faina+lapte+zahar.

Se fierbe pana se ingroasa si se dezlipeste usor de pe vas.

Se da deoparte si se lasa la racit amestecand din cand in cand.

Atunci cand crema s-a racorit se adauga untul,care este la temperatura camerei si la final zeama de lamaie dupa gust.

Se asambleaza prajitura alternand foaie-crema-foaie-crema-foaie-crema.

Se baga la frigider si se taie a doua zi dupa ce a fost imbracata in nuca de cocos.