Blatul O tava de 20x30 cm o tapetam cu hartie de copt . Intr-un castron spargem ouale si le batem impreuna cu zaharul, praful de sare pana cand se face o spuma fina si isi schimba culoarea . Adaugam faina, praful de copt, cacao si uleiul . Omogenizam .

Turnam compozitia in tava si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 15 minute maxim .

Intre timp pregatim un prosop curat pe care il umezim usor . Il indindem pe masa . Cand scoatem tava din cuptor intoarcem blatul pe prosop,scoatem hartia de copt si rulam . Ca sa nu se rupa blatul trebuie sa il rulam cand inca este cald. Lasam sa se raceasca.

Crema :Punem pe foc frisca la incalzit si rupem in ea bucati de ciocolata amestecand ca sa nu se arda . Amestecam pana cand este topita toata ciocolata si dam deoparte. Punem la racit . Cand este rece bine batem bine cu mixerul ca sa devina aerata . Luam 2-3 linguri de crema intr-un alt bol,iar in cea ramasa adaugam 50 gr cuburi de ananas bine scurse si mixam . Desfacem blatul din prosop usor sa nu-l rupem, punem crema, nivelam si presaram deasupra restul de ananas . Rulam iar deasupra punem crema pe care am lasat-o deoparte . Decoram dupa plac si dam la rece .