Punem in apa curmalele si nucile, in doua castroane separate si le lasam cel putin 2 ore.

In vasul unui mixer punem ingredientele pentru blat: taratele, curmalele hidratate mierea, scortisoara, untul de cacao lichid si mixam pana obtinem o compozitie omogena su umeda.

Untul de cacao cand il cumparati este in stare solida, eu il pun cu borcanul intr-un vas cu apa pe foc si il lasa sa se faca lichid .

Luam o folie de aluminiu si intindem pe ea, cu mana, aluatul din tarate. Lasam deoparte.

In vasul blenderului punem nucile hidratate, scurse bine de apa, mierea, stafidele, cacao/pudra de roscove, scortisoara si untul de cacao si mixam pana cand avem o compozitie fina. Din cand in cand trebuie sa opriti robotul si sa luati de pe marginile vasului compozitia .

Intindem crema peste blatul de tarate, rulam cu grija si punem la frigider pentru 4-5 ore sau la congelator pentru 1- 2 ore.

Feliem cu un cutit bine ascutit si servim .