Curatam usturoiul si il tocam marunt.

Intr-o cratita nonaderenta punem putin ulei vegetal de pe conserva de ton sau ulei de masline, il incingem si calim in el usturoiul cateva secunde.

Rosiile cherry spalate, le taiem in 4 si le adaugam peste usturoi, acoperind cratita pentru 5 minute, pina acestea fierb putin.

Adaugam conserva de ton bine scuras si faramitata cu furculita, acoperim din nou pentru 5 minute cratita, sa dea in cateva clocote.

Cateva frunzulite de busuioc le rup cu mana si le presar peste peste.

Fierbem pastela( spaghetele) conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare, apoi le strecuram si le acoperim cu capacul, pina le servim.

Punem in farfurie o portie de spaghete, apoi peste ton cu usturoi, rosii si busuioc, mai adaugam cateva frunzulite pentru decor si infulecam cu pofta.

Va recomand sa serviti spaghetele cu ton imediat ce au fost facute, pentru ca daca se racesc, isi pierd din aroma !Pofta mare sa aveti !