Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine aurie. Carnea se da prin masina de tocat, folosind sita mare. Ficatul se taie bucatele micute cu cutitul. Carnea tocata se amesteca cu ficatul, ceapa prajita, dar scursa de ulei, ouale, smantana, sarea si piperul. Condimentele se pun dupa gust. Se omogenizeaza compozitia si se introduce in matele de porc cu ajutorul unui tub de umplut mate. La capete se leaga cu ata. Atentie: Compozitia nu trebuie indesata in mate, trebuie lasat si putin aer in interior. Carnatii se pun la fiert in apa aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert putin se scot pe ceva de lemn si se lasa la racit. Acestia se pun la fum timp de 5 zile cate o ora pe zi. Se pot lasa la fum dupa preferita mai mult sau mai putin.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine aurie. Carnea se da prin masina de tocat, folosind sita mare. Ficatul se taie bucatele micute cu cutitul. Carnea tocata se amesteca cu ficatul, ceapa prajita, dar scursa de ulei, ouale, smantana, sarea si piperul. Condimentele se pun dupa gust. Se omogenizeaza compozitia si se introduce in matele de porc cu ajutorul unui tub de umplut mate. La capete se leaga cu ata. Atentie: Compozitia nu trebuie indesata in mate, trebuie lasat si putin aer in interior. Carnatii se pun la fiert in apa aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert putin se scot pe ceva de lemn si se lasa la racit. Acestia se pun la fum timp de 5 zile cate o ora pe zi. Se pot lasa la fum dupa preferita mai mult sau mai putin. Pofta buna!!!