Pentru foi: Amestecati toate ingredientele pana la omogenizare, impartiti aluatul in doua si intindeti foi de marimea tavii, direct pe hartie de copt. Transferati prima foaie, cu hartia de copt cu tot in tava si puneti crema de cocos. Pentru crema de cocos: Bateti albusurile spuma tare cu un praf de sare, adaugati treptat zaharul, intercalat cu zeama de lamaie. Incorporati cu grija nuca de cocos, amestecand cu o spatula, de jos in sus. Turnati crema peste prima foaie din tava si nivelati. Acoperiti cu a doua foaie, prin rasturnare de pe hartie, ajutandu-va de acesta. Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 20 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce foile sunt coapte si crema de cocos ferma. Scoateti din tava si lasati la racit pe un gratar. Pentru crema de ou: Frecati spuma galbenusurile cu zaharul tos si cel vanilat pana ce zaharul este topit. Adaugati praful de budinca si treptat, laptele rece. Fierbeti pe foc mic, amestecand continuu pana ce crema se ingroasa. Acoperiti vasul cu folie transparenta si lasati la racit. Pentru crema mascarpone: Bateti spuma untul cu zaharul si mascarpone pana obtineti o crema ferma. Inglobati crema de ou racita si mixati pana obtineti o crema omogena. Turnati peste blatul racit, nivelati si presarati cu ciocolata rasa. Dati la rece pentru cel putin 4 ore sau pana ce foile se inmoaie. Serviti rece, portionata.

Pentru foi: Amestecati toate ingredientele pana la omogenizare, impartiti aluatul in doua si intindeti foi de marimea tavii, direct pe hartie de copt. Transferati prima foaie, cu hartia de copt cu tot in tava si puneti crema de cocos. Pentru crema de cocos: Bateti albusurile spuma tare cu un praf de sare, adaugati treptat zaharul, intercalat cu zeama de lamaie. Incorporati cu grija nuca de cocos, amestecand cu o spatula, de jos in sus. Turnati crema peste prima foaie din tava si nivelati. Acoperiti cu a doua foaie, prin rasturnare de pe hartie, ajutandu-va de acesta. Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 20 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce foile sunt coapte si crema de cocos ferma. Scoateti din tava si lasati la racit pe un gratar. Pentru crema de ou: Frecati spuma galbenusurile cu zaharul tos si cel vanilat pana ce zaharul este topit. Adaugati praful de budinca si treptat, laptele rece. Fierbeti pe foc mic, amestecand continuu pana ce crema se ingroasa. Acoperiti vasul cu folie transparenta si lasati la racit. Pentru crema mascarpone: Bateti spuma untul cu zaharul si mascarpone pana obtineti o crema ferma. Inglobati crema de ou racita si mixati pana obtineti o crema omogena. Turnati peste blatul racit, nivelati si presarati cu ciocolata rasa. Dati la rece pentru cel putin 4 ore sau pana ce foile se inmoaie. Serviti rece, portionata.