Detalii Ghorinuca
Untul se topeste la temperatura mica si se adauga rece peste ouale mixate in prealabil foarte bine cu zahar. Se adauga apoi vanilia, nuca macinata, si faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Se framanta coca si se da la frigider timp de o ora. Se formeaza bile de marimea unei nuci care se tavalesc prin zahar pudra, se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se aseaza bilutzele pudrate la distanta si se coc 20 min la 180 grade. Reci, se pot lipi doua cate doua cu gem de prune, sunt foarte bune!Untul se topeste la temperatura mica si se adauga rece peste ouale mixate in prealabil foarte bine cu zahar. Se adauga apoi vanilia, nuca macinata, si faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Se framanta coca si se da la frigider timp de o ora. Se formeaza bile de marimea unei nuci care se tavalesc prin zahar pudra, se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se aseaza bilutzele pudrate la distanta si se coc 20 min la 180 grade. Reci, se pot lipi doua cate doua cu gem de prune, sunt foarte bune!