Desi imi place pestele foarte mult niciodata nu m-am gandit cum sa il gatesc, preferam variante simple fara prea mult efort :D gen pestele la conserva ;)) si cel facut de tatal meu. ;)) Si uite asa(nu stiu cum de....) m-am decis sa incerc sa pregatesc peste.

Ce a iesit ?va las pe voi sa comentati. :PCondimentati bine somonul dupa care ii acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana in momentul preparari.

Curatati si taiati cartofii cubulete dupa care ii puneti la fiert cu apa si putina sare la foc potrivit.

Spalati ciupercutele si taiatile fasii.

Intr-un bol mare puneti uleiul de masline,adaugati otetul balsamic si usturoiul pisat,amestecati bine.

Taiati rosiile pe jumatate,puneti rosiile peste dressing si adaugati busuiocul,condimentati bine cu sare si piper si lasati deoparte.

Cand cartofii s-au fiert ii strecurati bine de apa,si ii adaugati peste salata de rosii,amestecand cu grija.

Prajiti putin ciupercile si le adaugati peste cartofi amestecand cu grija din nou.

Acum a venit timpul pestelui :D : Puneti 1 lingura ulei de floare soarelui intr-o tigaie iar cand s-a incalzit bine puneti pestele la prajit (cu partea cu piele in jos) pentru 2 min (Atentie :2 min si nu mai mult). Cu grija il intoarceti pe partea cealalta si il mai lasati 2 minute dupa care il dati la cuptor pentru aprozimativ 5 min la 180 de grade,Si gata !Dupa ce il scoateti de la cuptor il stropiti cu sucul de lamaie si serviti impreuna cu salata de cartofi !Este foarte bun !cartofii absorb din aroma rosiilor si a dresingului si cu pestele merge de minune !