Biscuiti cu aroma puternica de lamaie :) care se poate inlocui cu portocala, mandarina, grapefruit etcFrecati untul cu zaharul cu mixerul, iar cand amestecul a devenit usor si cremos, adaugati galbenusurile si mixati pana la omogenizare.

Intr-un alt bol, amestecati bine faina, malaiul, sarea si praful de copt. Adaugati la crema de unt si omogenizati pana se formeaza un aluat relativ tare. Acesta se inveleste in celofan si se tine in frigider 2 ore. Cuptorul se incinge la 190 C. Se pregateste o tava intinsa cu unt si faina sau cu hartie de copt. Formati bilute de aluat pe care le puneti la cca. 2.5cm distanta. Apasati-i cu furculita pentru a-i turti si a le da forma grilata :) Tava se tine la cuptor cca 8-10 minute, pana cand devin aurii spre maronii (pana se bronzeaza frumos :))Se iau din tava cu o spatula de metal si se pun pe un gratar la racit.

Pofta buna!Orice reteta noua poarta in ea bucuria celei care o descopera si o implineste.puteti pune chiar putin mai mult suc de lamaie, imbogateste aroma daca vreti sa incercati reteta cu portocale, inlocuiti si coaja de lamaie cu coaja de portocala