Verdele inseamna mereu vara, viata, chef de joaca. Aduce a bucurie si speranta. Poate parea ciudat sa-l ai in farfurie, dar merita efortul. Surpriza de culoare si gust. Ceva ce sa-ti aduca chef de joaca si de viata cand lucrurile nu prea ies asa cum ai vrea, cand oamenii nu sunt asa cum ti s-au parut, cand ai vrea sa-ti creasca aripi si sa pleci pur si simplu, luandu-te la intrecere cu pasarile... cele migratoare, evident. Asa ca tortul a fost ...verde, salata tot verde si amandoua au fost surprinzatoare si ca gust si in culoare. Tortul va promit am sa-l postez mai incolo.

Spala fructele, desprindele de codite, curata-le de coaja si taie kiwi in bucatele medii;combina ananasul (fara sirop) cu restul fructelor;pune vinul peste fructe si lasa-le acoperite minim 30 de minute;adauga siropul fiert si racit, si sucul de la conserva de ananas;pune in cupe si decoreaza cu frisca si fructe de pysallis.tine fructele si vinul la frigider cele 30 de minute, atlfel risti sa fermenteze;daca ramane salata, tine-o acoperita la frigider, dar nu mai mult de 2 zile.