Se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana se obtine o spuma albicioasa. Separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare, adaugandu-se treptat apoi zaharul ramas. Se adauga galbenusurile, uleiul, esenta de rom, cacaua si faina, amestecand lejer de jos in sus. Se coace la foc moderat in tava mare, dreptunghiulara de la cuptor. Intre timp, se pune gelatina la dizolvat in putina apa rece. Dupa 10 minute se pune la microunde sau pe aburi sa se inmoaie. Separat se bate frisca, se adauga apoi mierea si gelatina topita. Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie alimentara. Blatul copt mai sus se decupeaza dupa ce s-a racit, in asa fel incat sa putem acoperi toti peretii tavii de cozonac. Se tapeteaza cu blat tava, in asa fel incat sa pastram o parte din blat pentru capac. Se pune jumatate de crema, se infing capsunile in crema si apoi se pune cealalta jumatate de crema. Se pune capacul din blat si se da la rece.

Se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana se obtine o spuma albicioasa. Separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare, adaugandu-se treptat apoi zaharul ramas. Se adauga galbenusurile, uleiul, esenta de rom, cacaua si faina, amestecand lejer de jos in sus. Se coace la foc moderat in tava mare, dreptunghiulara de la cuptor. Intre timp, se pune gelatina la dizolvat in putina apa rece. Dupa 10 minute se pune la microunde sau pe aburi sa se inmoaie. Separat se bate frisca, se adauga apoi mierea si gelatina topita. Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie alimentara. Blatul copt mai sus se decupeaza dupa ce s-a racit, in asa fel incat sa putem acoperi toti peretii tavii de cozonac. Se tapeteaza cu blat tava, in asa fel incat sa pastram o parte din blat pentru capac. Se pune jumatate de crema, se infing capsunile in crema si apoi se pune cealalta jumatate de crema. Se pune capacul din blat si se da la rece.