Puneti intr-o tava cele 10 linguri de zahar si le topiti pe ochiul aragazului. Odata topit zaharul il intindeti pe toata suprafata tavii si il lasati la racit. Separam ouale de galbenusuri si batem albusurile spuma tare cu un praf de sare si inca 2-3 linguri de zahar, apoi adaugam galbenusrile si grisul si batem in continuare. Se torna compozitia in tava peste zaharul topit si racit si se da la cuptor pentru 30 de minute aproximativ. Intre timp fierbem laptele si cand s-a copt blatul turnam laptele fierbinte peste el dupa care lasam sa se raceasca. Cand s-a racit intidem dulceata, apoi crema de mascarpone sau frisca pe toata suprafata prajiturii. Se lasa la frigider pana a2-a zi.

Puneti intr-o tava cele 10 linguri de zahar si le topiti pe ochiul aragazului. Odata topit zaharul il intindeti pe toata suprafata tavii si il lasati la racit. Separam ouale de galbenusuri si batem albusurile spuma tare cu un praf de sare si inca 2-3 linguri de zahar, apoi adaugam galbenusrile si grisul si batem in continuare. Se torna compozitia in tava peste zaharul topit si racit si se da la cuptor pentru 30 de minute aproximativ. Intre timp fierbem laptele si cand s-a copt blatul turnam laptele fierbinte peste el dupa care lasam sa se raceasca. Cand s-a racit intidem dulceata, apoi crema de mascarpone sau frisca pe toata suprafata prajiturii. Se lasa la frigider pana a2-a zi.